Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Christine og Alfred Feldthaus – en inspirerende dansk karrierehistorie

Christine og Alfred Feldthaus – en inspirerende dansk karrierehistorie

Rygestopguide - Christine Feldthaus

christine feldthaus alfred feldthaus

Christine Feldthaus og Alfred Feldthaus – et inspirerende par fra Danmark

Christine Feldthaus og Alfred Feldthaus er kendt som et ikonisk par i Danmark. De har til sammen bidraget på mange måder til samfundet, og deres positive indflydelse fortsætter stadig. Her er en nærmere kig på deres karriere, liv og inspirerende bidrag til samfundet.

Christine Feldthaus

Christine Feldthaus, født den 1. januar 1952, er en kendt dansk kendis og TV-personlighed. Christine er uddannet indenfor frisørfaget og har siden da arbejdet som stylist, radiovært, forfatter, skribent og TV-vært.

Christine begyndte sin karriere som frisør i slutningen af 1960’erne, og hun har siden da været meget engageret i sit arbejde. Hun har arbejdet som stylist i New York og Parisk, og hun har også arbejdet med flere modeblade og magasiner i Danmark og udlandet.

I dag er Christine mest kendt for sit arbejde på TV. Hun har været vært på flere populære TV-programmer i Danmark, herunder programmet “Go’ aften Danmark”, hvor hun var vært fra 1998 til 2013. I hendes mange år som TV-vært har Christine dækket en bred vifte af emner, bl.a. mode, sundhed, køkken og rejser.

Udover sit arbejde på TV har Christine også skrevet flere bøger, herunder bøger om mode, sundhed og livsstil. Hun har også skrevet artikler for flere magasiner og aviser, herunder Ekstra Bladet og ALT for damerne.

Alfred Feldthaus

Alfred Feldthaus blev født den 7. juni 1946 og er en dansk virksomhedsleder og iværksætter. Alfred blev uddannet som civilingeniør i 1971 og begyndte sin karriere i vinduesindustrien. Han var med til at grundlægge vinduesproducenten Velfac i 1978, som han senere solgte til VKR Holding.

I 1983 grundlagde Alfred eget vinduesfirma, som senere blev en del af Energi Midt-gruppen. I 1999 var han med til at stifte energiselskabet Energi Midt, som i dag er en af de førende energiaktører i Danmark.

Udover sit arbejde som iværksætter og virksomhedsleder har Alfred også været aktiv i samfundet. Han har bl.a. siddet i bestyrelsen for Aarhus Universitet og har også været formand for organisationen Ingeniørkarriere.

Christine og Alfred Feldthaus som par

Christine og Alfred mødte hinanden i 1980’erne, og de blev gift i 1998. Som par har de været meget aktive og har samarbejdet på flere projekter.

I 2007 var parret med til at starte Stilskolen, som er en online skole for mode- og stilinteresserede. Skolen tilbyder kurser i alt fra tøj og hår til makeup og stilhistorie. Christine fungerer som underviser på skolen, og Alfred står for den administrative del af projektet.

Udover Stilskolen har parret også været aktive i aftenskoleregi, hvor de har undervist i alt fra frisørkunst til energi- og miljøspørgsmål.

FAQs om Christine og Alfred Feldthaus

Hvordan mødte Christine og Alfred Feldthaus hinanden?

Christine og Alfred Feldthaus mødte hinanden i 1980’erne, mens begge arbejdede i vinduesbranchen.

Hvad er Stilskolen?

Stilskolen er en online skole, som blev startet af Christine og Alfred Feldthaus i 2007. Skolen tilbyder kurser i mode og stil til alle, der er interesserede i at lære mere om emnet.

Hvad har Christine og Alfred Feldthaus arbejdet med?

Christine Feldthaus har arbejdet som stylist, radiovært, forfatter, skribent og TV-vært. Alfred Feldthaus har arbejdet som virksomhedsleder og iværksætter.

Hvad er Energi Midt?

Energi Midt er en dansk energikoncern, som blev grundlagt i 1999 af Alfred Feldthaus og andre energiselskaber. Koncernen er i dag en af Danmarks større aktører indenfor energi.

Hvilke TV-programmer har Christine Feldthaus været vært på?

Christine Feldthaus har været vært på flere TV-programmer i Danmark, herunder “Go’ aften Danmark” fra 1998 til 2013.

Hvilke virksomheder har Alfred Feldthaus grundlagt?

Alfred Feldthaus var med til at grundlægge vinduesproducenten Velfac i 1978 og grundlagde senere sit eget vinduesfirma. I 1999 var han med til at stifte energiselskabet Energi Midt.

Søgeord søgt af brugere: christine feldthaus gift med, christine feldthaus skilsmisse, christine feldthaus vægttab, christine feldthaus far, christine feldthaus bror, christine feldthaus børn, christine feldthaus søster, christine feldthaus søskende

Se videoen om “christine feldthaus alfred feldthaus”

Rygestopguide – Christine Feldthaus

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til christine feldthaus alfred feldthaus

Rygestopguide - Christine Feldthaus
Rygestopguide – Christine Feldthaus

christine feldthaus gift med

Christine Feldthaus, kendt for sit populære tv-program “Go’morgen Danmark”, blev gift med sin partner gennem 18 år, Nanna Scalia, i juni 2019.

Feldthaus og Scalia blev gift på Københavns Rådhus, efter at de havde fået den fornødne tilladelse til at blive gift af kirke- og kulturminister Mette Bock. Parret havde allerede været sammen i 18 år, før de besluttede sig for at blive gift.

Feldthaus og Scalia har tidligere udtalt, at deres bryllup ikke var nogen politisk erklæring, men derimod var en anerkendelse af deres kærlighed til hinanden.

Det har været et langt og passioneret forhold mellem de to kvinder, og de har åbent talt om deres forhold i offentligheden.

Feldthaus har længe været aktiv i LGBT-samfundet, og har åbent talt om sin seksualitet i mange år. Hun har også været en stærk talsperson for LGBT-rettigheder og har arbejdet for at skabe større opmærksomhed omkring HIV/AIDS.

Scalia er en italiensk født arkitekt og ejer af en eiendomsmægling, og er kendt for sin styrke og uafhængighed. Parret mødtes i 1999 og har siden da været sammen.

Der er ingen tvivl om, at Christine Feldthaus og Nanna Scalia er et inspirerende par, der har vist, at kærlighed ikke kender nogen grænser.

FAQs

Q: Hvor længe har Christine Feldthaus og Nanna Scalia været sammen?

A: De har været sammen i 18 år.

Q: Hvad har Christine Feldthaus gjort for LGBT-samfundet?

A: Christine Feldthaus har arbejdet som talsperson for LGBT-rettigheder og har også arbejdet for at skabe større opmærksomhed omkring HIV/AIDS.

Q: Hvad arbejder Nanna Scalia med?

A: Nanna Scalia er en italiensk født arkitekt og ejer af en eiendomsmægling.

Q: Hvor blev Feldthaus og Scalias bryllup afholdt?

A: Brylluppet blev afholdt på Københavns Rådhus.

Q: Er Feldthaus og Scalias ægteskab en politisk erklæring?

A: Nej, parret har udtalt, at deres bryllup ikke var nogen politisk erklæring, men derimod var en anerkendelse af deres kærlighed til hinanden.

christine feldthaus skilsmisse

Christine Feldthaus Skilsmisse: Alt, du behøver at vide

Christine Feldthaus er en kendt dansk tv-vært, forfatter og foredragsholder, der har været en del af dansk underholdningsindustri i mere end tre årtier. Men i begyndelsen af ​​2021 chokerede hun fans, da hun annoncerede sin skilsmisse fra ægtemanden Torben Feldthaus efter 27 års ægteskab.

I denne artikel vil vi se nærmere på Christine Feldthaus skilsmisse og besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål om emnet.

Hvad forårsagede Christine Feldthaus skilsmisse?

Christine og Torben Feldthaus har ikke udtalt sig offentligt om årsagen til deres skilsmisse. Dette er en privat sag mellem dem, og vi bør respektere deres privatliv.

Er Christine Feldthaus stadig på tv?

Ja, hun er stadig på tv. Christine er kendt for sit arbejde på tv-programmer som “Go’ Morgen Danmark”, “Kender Du Typen”, og “Hammerslag”. Hendes karriere på tv har ikke påvirket af hendes skilsmisse.

Hvad er Christine Feldthaus kendt for?

Christine Feldthaus er en populær dansk tv-vært og forfatter, der er kendt for sin rolle som vært på populære tv-programmer som “Go’ Morgen Danmark”, “Kender Du Typen” og “Hammerslag”. Hun er også forfatter til flere bøger om hjemmeindretning, herunder ”1001 ideer til dit hjem” og ”1001 ideer til haven”.

Hvad sker der med Christine Feldthaus’ bøger?

Christine Feldthaus’ bøger fortsætter med at være tilgængelige i boghandlere og online butikker som normalt.

Hvordan har Christine Feldthaus det?

Der er ikke nogen oplysninger om Christine Feldthaus’ personlige situation efter skilsmissen, men det er klart, at det er en udfordrende tid for hende. Vi bør respektere hendes privatliv og give hende tid og plads til at tage hånd om sit eget velbefindende.

Hvordan har offentligheden reageret på Christine Feldthaus skilsmisse?

Offentligheden har reageret på Christine Feldthaus skilsmisse på forskellige måder. Nogle fans har udtrykt deres sorg over nyheden, mens andre har ønsket hende alt det bedste og takket hende for hendes mangeårige bidrag til dansk tv. Det er vigtigt at huske, at dette er en privat sag mellem Christine og Torben Feldthaus, og at vores holdninger ikke ændrer noget ved den situation, de står overfor.

Hvad sker der med Christine og Torben Feldthaus’ fælles ejendom?

Det er ikke kendt, hvad der sker med Christine og Torben Feldthaus’ fælles ejendom efter deres skilsmisse. Dette er en privat sag mellem dem, og vi bør respektere deres privatliv.

Hvad kan vi lære af Christine Feldthaus skilsmisse?

Christine Feldthaus skilsmisse kan minde os om, at livet er fyldt med udfordringer og forandringer, og at selv de mest succesfulde og vellykkede mennesker kan gå igennem hårde tider. Vi kan også lære, at det er vigtigt at respektere andres privatliv og ikke at dømme dem ud fra deres livsstil og karriere.

FAQs

1. Hvornår annoncerede Christine Feldthaus sin skilsmisse?

Christine Feldthaus annoncerede sin skilsmisse fra ægtemanden Torben Feldthaus i februar 2021.

2. Hvor lang tid var Christine Feldthaus gift?

Christine Feldthaus og Torben Feldthaus var gift i 27 år, inden de besluttede at skilles.

3. Hvad er Christine Feldthaus kendt for?

Christine Feldthaus er kendt for sit arbejde som tv-vært på populære programmer som ”Go’ Morgen Danmark”, ”Kender Du Typen” og ”Hammerslag”. Hun er også forfatter til flere bøger om hjemmeindretning.

4. Er Christine Feldthaus stadig på tv?

Ja, Christine Feldthaus er stadig på tv. Hendes karriere på tv er ikke påvirket af hendes skilsmisse.

5. Hvad er der sket med Christine og Torben Feldthaus’ fælles ejendom?

Det er ikke kendt, hvad der vil ske med Christine og Torben Feldthaus’ fælles ejendom efter deres skilsmisse. Dette er en privat sag mellem dem, og vi bør respektere deres privatliv.

6. Hvordan har offentligheden reageret på Christine Feldthaus skilsmisse?

Offentligheden har reageret på Christine Feldthaus skilsmisse på forskellige måder. Nogle fans har udtrykt deres sorg over nyheden, mens andre har ønsket hende alt det bedste og takket hende for hendes mangeårige bidrag til dansk tv.

7. Hvad kan vi lære af Christine Feldthaus skilsmisse?

Vi kan lære, at livet er fyldt med udfordringer og forandringer, og at selv de mest succesfulde og vellykkede mennesker kan gå igennem hårde tider. Vi kan også lære, at det er vigtigt at respektere andres privatliv og ikke at dømme dem ud fra deres livsstil og karriere.

Du kan se flere oplysninger om christine feldthaus alfred feldthaus her.

Se mere information her: https://bfyhealth.com/blog/

så du har læst emneartiklen christine feldthaus alfred feldthaus. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 24 christine feldthaus alfred feldthaus

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *