Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Copenhagen Jazz Festival Program 2016: Oplev Danmarks Bedste Jazzmusikere

Copenhagen Jazz Festival Program 2016: Oplev Danmarks Bedste Jazzmusikere

Copenhagen Jazz Festival 2016 - part 1 of 6 - Okabe/Eliasson/Davidsen

copenhagen jazz festival program 2016

Copenhagen Jazz Festival Program 2016

Copenhagen Jazz Festival i sin 38. udgave lavede en happening af en festival, der løb over ni dage ramt af varmt, solrigt sommervejr. Denne festival er en af verdens største jazzfestivaler og afholdt hvert år i juli i København. Festivalen bød på over 1000 koncerter fordelt over 120 forskellige steder i byen, og det var svært at vælge, hvilke af de mange koncerter man skulle tage til. Programmet var imponerende, og det var svært at forestille sig, hvordan så meget musik kan presses ind i en festivaluge.

Nogle af de største navne i jazzen var der selvfølgelig også med i programmet. Blandt de største internationale navne var den legendariske saxofonist Pharoah Sanders, som spillede i DR Koncertsalen på Frederiksberg. Der var også et gensyn med en af de mest respekterede saxofonister i jazzhistorien, Archie Shepp. Han spillede også på Koncertsalen og gav publikum en uforglemmelig koncert.

Selvom de internationalt kendte jazzmusikere var en vigtig del af programmet, så var der også rig mulighed for at opleve lokale danske musikere. Flere af de danske jazzmusikere, der var med i programmet, var blandt de allerstørste talenter i den danske jazzscene lige nu. Et eksempel på en af de helt store talenter er pianisten Jacob Anderskov, som spillede med sit band Jacobs Pool i Jazzhus Montmartre. Der var også plads til nogle af de mest erfarne danske jazzmusikere som for eksempel trompetisten Palle Mikkelborg og saxofonisten Jesper Thilo.

Der var noget for enhver smag i programmet, og det var ikke kun ren jazz, man kunne opleve. Flere af koncerterne var blanding af forskellige genrer, og der var også plads til eksperimenterende musik. Et eksempel på en eksperimenterende koncert var den japanske trommeslager og percussionist Tatsuya Nakatani, der spillede i Jazzhouse. Det var en intim koncert, hvor publikum blev budt indenfor i Nakatanis univers af stemninger og lyde.

Festivalen bød også på et spændende samarbejde mellem jazz og klassisk musik. Den berømte russiske pianist Boris Berezovsky spillede i en unik duo-koncert med jazzpianist Nikolaj Hess i Jazzhus Montmartre. Det var en koncert, hvor de to pianister udforskede et hybridlandskab mellem klassisk og jazzmusik.

Festivalen bød også på en række gratis koncerter. Det var muligt at opleve musikken under åben himmel på forskellige scener rundt omkring i byen. Der var også mulighed for at tage til gratis koncerter på festivalens sidste dag, der blev afholdt på pladsen ved Københavns Rådhus. Her var der mulighed for at opleve alt lige fra en stor brassband til en jazzkvartet.

FAQs

Hvad var de største internationale navne, der var med i programmet?

Blandt de største internationale navne var Pharoah Sanders og Archie Shepp.

Hvordan var fordelingen mellem danske og internationale musikere?

Der var en god balance mellem danske og internationale musikere i programmet.

Var der kun ren jazz på programmet?

Nej, der var også blanding af forskellige genrer og eksperimenterende musik.

Var der gratis koncerter på programmet?

Ja, der var flere gratis koncerter, både under åben himmel og på festivalens sidste dag på Rådhuspladsen.

Hvad gjorde festivalen unik?

Festivalen bød på over 1000 koncerter fordelt over 120 forskellige steder i byen, og det var svært at forestille sig, hvordan så meget musik kan presses ind i en festivaluge. Der var også et spændende samarbejde mellem jazz og klassisk musik, og der var plads til eksperimenterende musik.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “copenhagen jazz festival program 2016”

Copenhagen Jazz Festival 2016 – part 1 of 6 – Okabe/Eliasson/Davidsen

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til copenhagen jazz festival program 2016

Copenhagen Jazz Festival 2016 - part 1 of 6 - Okabe/Eliasson/Davidsen
Copenhagen Jazz Festival 2016 – part 1 of 6 – Okabe/Eliasson/Davidsen

Du kan se flere oplysninger om copenhagen jazz festival program 2016 her.

Se mere information her: bfyhealth.com/blog

så du har læst emneartiklen copenhagen jazz festival program 2016. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 89 copenhagen jazz festival program 2016

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *