Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Copenhagen Yoga Festival 2018: Oplev sjælfuld samling af yogier

Copenhagen Yoga Festival 2018: Oplev sjælfuld samling af yogier

Copenhagen Yoga Festival 2018

copenhagen yoga festival 2018

Copenhagen Yoga Festival 2018

Copenhagen Yoga Festival 2018 var en begivenhed, som blev afholdt fra 24. til 26. august. Festivalen var en kombination af yoga klasser, workshops, foredrag og musik og blev afholdt på Østerbro Stadion. Over 2000 deltagere besøgte festivalen i løbet af tre dage.

Formålet med festivalen var at få folk til at forbinde med sig selv og andre gennem yoga, meditation og fællesskab.

Et bredt udvalg af yogalærere og ansigter fra Danmark og udlandet holdt klasser og foredrag i løbet af weekenden. Blandt andet var der klasser i Ashtanga yoga, Hatha yoga, Vinyasa yoga, Kundalini yoga og Yin yoga. Der var også workshops om ayurveda, meditation, åndedrætsøvelser og foredrag om ernæring og livsstil.

Festivalens hovedgæst var Sharath Jois, som er leder af Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Indien. Han holdt to klasser på festivalen og var også til stede på en Q&A-session, hvor deltagere kunne stille spørgsmål til ham.

Derudover var der en række musikalske indslag og koncerter iløbet af weekenden. Nogle af de bedste musikalske indslag var Sarah Lesch og SOFIA.

Festivalen var ikke begrænset til voksne. Der var også en kids zone på festivalen, hvor børn kunne deltage i forskellige aktiviteter, som var designet til at få dem til at lære om yoga og bevægelse.

Festivalens organisatorer havde bestræbt sig på at gøre festivalen så bæredygtig som muligt. Der var en genanvendelsesstation på festivalen, og leverandører brugte kun bionedbrydelige emballager.

FAQ:

Hvad er Copenhagen Yoga Festival?

Copenhagen Yoga Festival er en årlig begivenhed, hvor deltagerne kan deltage i yogaklasser, workshops, foredrag og musik. Formålet med festivalen er at forbinde folk med sig selv og andre gennem yoga, meditation og fællesskab.

Hvor finder Copenhagen Yoga Festival sted?

Copenhagen Yoga Festival finder sted på Østerbro Stadion i København.

Hvilke typer yoga kan man dyrke på festivalen?

På festivalen er der klasser i Ashtanga yoga, Hatha yoga, Vinyasa yoga, Kundalini yoga og Yin yoga.

Er festivalen kun for voksne?

Nej, der er også en kids zone på festivalen, hvor børn kan deltage i forskellige aktiviteter, der er udformet til at få dem til at lære om yoga og bevægelse.

Hvilke musikalske indslag kan man opleve på festivalen?

Der vil være en række musikalske indslag og koncerter i løbet af weekenden. Nogle af de bedste musikalske indslag er Sarah Lesch og SOFIA.

Kan man købe mad og drikke på festivalen?

Ja, der vil være en lang række leverandører på festivalen, som sælger mad og drikke. Festivalens arrangører har dog søgt at gøre festivalen så bæredygtig som muligt, så leverandører bruger kun bionedbrydelige emballager.

Hvem kan deltage i festivalen?

Alle er velkomne til at deltage i festivalen.

Er det nødvendigt at have erfaring med yoga for at deltage i festivalen?

Nej, det er ikke nødvendigt at have erfaring med yoga for at deltage i festivalen. Der er klasser og workshops i en række forskellige yogaformer, og der er noget for alle niveauer.

Hvordan tilmelder jeg mig Copenhagen Yoga Festival?

Du kan tilmelde dig Copenhagen Yoga Festival på festivalens hjemmeside. Der vil også være mulighed for at købe billetter på dagen, hvis der er plads til det.

Hvad skal jeg have med?

Du skal have en yogamåtte, hvis du vil deltage i yogaklasser. Hvis du vil deltage i nogle af de mere avancerede yogaformer, kan det være en god idé at have en blok og et tæppe med. Derudover kan det være en god idé at have en vandflaske og et håndklæde med.

Hvordan kommer jeg til Østerbro Stadion?

Østerbro Stadion ligger kun få minutters gang fra Trianglen metrostation. Det er også muligt at tage busserne 1A, 14, 15 og 40E eller S-toget til Østerport Station og derefter tage en kort gåtur til stadion.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “copenhagen yoga festival 2018”

Copenhagen Yoga Festival 2018

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til copenhagen yoga festival 2018

Copenhagen Yoga Festival 2018
Copenhagen Yoga Festival 2018

Du kan se flere oplysninger om copenhagen yoga festival 2018 her.

Se mere information her: bfyhealth.com/blog

så du har læst emneartiklen copenhagen yoga festival 2018. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 67 copenhagen yoga festival 2018

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *