Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Curling EM 2019: Damer slutter med imponerende resultat

Curling EM 2019: Damer slutter med imponerende resultat

Sweden v Switzerland - Gold medal - LGT World Women's Curling Championships 2019

curling em 2019 resultat damer

Curling EM 2019 Resultat Damer: Danmark Gør Historie

Curling er en sport, som stadig vokser i popularitet i Danmark. Særligt hos kvinderne har sporten oplevet en stigning i interesse, og dette blev bekræftet ved de seneste Europamesterskaber, som blev afholdt i Helsingborg, Sverige. Her viste det danske curlinghold, bestående af Madeleine Dupont, Mathilde Halse, Denise Dupont og Lærke Kruse, hvorfor de fortjener en plads i den europæiske elite. Holdet tog nemlig en imponerende medalje.

Danmark går ind i EM-turneringen højt på mandsopdækningen, og det viste sig hurtigt at være det rigtige valg. Holdet besejrede både Italien og Tjekkiet i de indledende runder, før de mødte det schweiziske hold i semifinalen. Her trak Danmark det længste strå og vandt kampen med overbevisende 9-4. Dette gav holdet adgang til finalekampen mod det russiske hold.

Selvom det russiske hold viste sig som en svær modstander, så var det danske hold klar til udfordringen. Holdet startede stærkt, og tog en tidlig føring på 3-0. Rusland svarede dog hurtigt tilbage med 2 point, inden Danmark igen øgede føringen til 5-2 efter 5. endninger.

Rusland gav dog aldrig op, og det lykkedes dem at snuppe 2 point i 7. ende. De forsøgte at vinde kampen med en ambitiøs afslutning i 8. ende, men Danmark forsvarede deres position, og vandt kampen med 6-4.

Dette resultat var en stor sejr for Danmark, og den første medalje til det danske curlinglandshold i 11 år. Det var også første gang i historien, at et dansk kvindecurlinghold vandt en medalje ved europamesterskaberne. Holdets præstation gav anledning til stor jubel og fejring på den danske curlingscene.

FAQs

Q: Hvad er curling?
A: Curling er en sport, hvor to hold på fire spillere konkurrerer om at placere deres sten tættest på midten af en cirkel på isen.

Q: Hvorfor er curling populært i Danmark?
A: Curling er en sport, som er vokset i popularitet i Danmark. Dette skyldes blandt andet sportens lave skadesrisiko samt dens taktiske elementer og sociale karakter.

Q: Hvordan er curlingturneringer struktureret?
A: Curlingturneringer består af en indledende runde, der fører op til semifinaler og finalen.

Q: Hvordan blev det danske curlinghold forberedt til EM?
A: Det danske curlinghold blev forberedt til EM gennem en omfattende træningsplan, hvor holdet trænede taktikker og teknikker i både Danmark og udlandet.

Q: Hvor kan man se curling i Danmark?
A: Curling kan ses i Danmark i en række klubber, hvor man kan blive medlem og deltage i turneringer og træninger. På tv kan man se curling i forbindelse med større begivenheder og mesterskaber.

Q: Hvilke lande dominerer i curling?
A: Curling er en sport, hvor nogle lande har været dominerende i en årrække. Disse lande inkluderer blandt andre Canada, Norge og Skotland.

Q: Hvad var Danmarks største udfordring i EM-turneringen?
A: Danmarks største udfordring i EM-turneringen var sandsynligvis semifinalen mod Schweiz, som var en af de stærkeste modstandere i turneringen. Danmark formåede dog at vinde kampen med en overbevisende score på 9-4.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “curling em 2019 resultat damer”

Sweden v Switzerland – Gold medal – LGT World Women’s Curling Championships 2019

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til curling em 2019 resultat damer

Sweden v Switzerland - Gold medal - LGT World Women's Curling Championships 2019
Sweden v Switzerland – Gold medal – LGT World Women’s Curling Championships 2019

Du kan se flere oplysninger om curling em 2019 resultat damer her.

Se mere information her: bfyhealth.com/blog

så du har læst emneartiklen curling em 2019 resultat damer. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 70 curling em 2019 resultat damer

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *