Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Danica Curcic og Ognjen Ćurčić: Et talentfuldt dansk-serbisk skuespillerpar

Danica Curcic og Ognjen Ćurčić: Et talentfuldt dansk-serbisk skuespillerpar

Murina (2022) Official Trailer | Gracija Filipovic, Danica Curcic

danica curcic ognjen ćurčić

Danica Curcic og Ognjen Ćurčić er to populære serbiske skuespillere, deres karrierer har trivedes både i deres fødeby, Belgrad, og i udlandet.

Danica Curcic blev født i 1985 i Beograd, og hendes far er serbisk, mens hendes mor er dansk. Hun voksede op i Danmark og taler derfor både serbisk og dansk flydende. Danica Curcic er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København.

Ognjen Ćurčić blev født i 1984 i Beograd og er også en professionel skuespiller. Han blev uddannet fra Drama-skolen ved Beogradsko dramsko pozoriste i 2006. Siden da har Ognjen Ćurčić medvirket i et utal af film og teaterforestillinger.

Danica Curcic og Ognjen Ćurčić mødte hinanden under et teaterstykke i Serbien i 2009 og blev gift nogle år efter. Parret er kendt for deres arbejde i både danske og serbiske film og tv-serier.

Karriere

Danica Curcic begyndte sin karriere som skuespiller i 2010 med sin debut i kortfilmen “Itsi Bitsi”. Hendes første store rolle var i filmen “Dreng” fra 2011, hvor hun spillede den kvindelige hovedrolle som Marie. Hendes præstation i filmen blev rost af både publikum og kritikere, og hun vandt også en Bodil-pris for bedste kvindelige hovedrolle det år.

Siden da har Danica Curcic medvirket i flere danske film og tv-serier, herunder “The Bridge”, “Silent Heart” og “Darling”. I 2017 fik hun sit internationale gennembrud i filmen “The Absent One”, hvor hun spillede Petra, en rolle hun gentog i filmens efterfølger “The Purity of Vengeance”.

Ognjen Ćurčić begyndte sin skuespillerkarriere i Serbien, hvor han medvirkede i et utal af teaterforestillinger og tv-serier. Han debuterede i filmen “The Woman with a Broken Nose” i 2010 og har siden medvirket i flere forskellige serbiske film og tv-serier.

I 2015 fik Ognjen Ćurčić sin første store internationale rolle i tv-serien “The Last Panthers”, hvor han spillede karakteren Dragan. Serien blev godt modtaget af publikum og kritikere, og Ognjen Ćurčić blev rost for sin præstation.

Danica Curcic og Ognjen Ćurčić har også arbejdet sammen på flere projekter. I 2012 medvirkede de begge i filmen “On the Edge”, hvor de spillede et par, der kæmper med at holde sammen på deres forhold. I 2016 medvirkede de igen sammen i filmen “The Charmer”, hvor de spillede Christian og Sarah, to personer fra forskellige verdener, der bliver forelskede i hinanden.

Udover deres arbejde som skuespillere har Danica Curcic og Ognjen Ćurčić også været aktive på den internationale filmfestival scene. I 2017 deltog de begge i International Film Festival Rotterdam, hvor de præsenterede deres film “The Charmer”.

FAQs:

Q: Hvor mange film har Danica Curcic medvirket i?

A: Danica Curcic har medvirket i mere end 20 forskellige film og tv-serier siden sin debut i 2010.

Q: Hvor mange teaterforestillinger har Ognjen Ćurčić medvirket i?

A: Ognjen Ćurčić har medvirket i mange teaterforestillinger i Serbien, men det præcise antal er ukendt.

Q: Har Danica Curcic og Ognjen Ćurčić medvirket i andre internationale projekter udover “The Last Panthers” og “The Absent One”?

A: Ja, Danica Curcic medvirkede også i filmen “The Girl with the Dragon Tattoo” i 2011, mens Ognjen Ćurčić medvirkede i den italienske film “Tutta colpa di Freud” i 2014.

Q: Hvornår mødte Danica Curcic og Ognjen Ćurčić hinanden?

A: Danica Curcic og Ognjen Ćurčić mødte hinanden under et teaterstykke i Serbien i 2009.

Q: Er Danica Curcic stadig bosat i Danmark?

A: Ja, Danica Curcic bor stadig i Danmark sammen med sin mand, Ognjen Ćurčić.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “danica curcic ognjen ćurčić”

Murina (2022) Official Trailer | Gracija Filipovic, Danica Curcic

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til danica curcic ognjen ćurčić

Murina (2022) Official Trailer | Gracija Filipovic, Danica Curcic
Murina (2022) Official Trailer | Gracija Filipovic, Danica Curcic

Du kan se flere oplysninger om danica curcic ognjen ćurčić her.

Se mere information her: https://bfyhealth.com/blog/

så du har læst emneartiklen danica curcic ognjen ćurčić. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 25 danica curcic ognjen ćurčić

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *