Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Danmark møder Ungarn i EM 2020: Forventninger og prognoser

Danmark møder Ungarn i EM 2020: Forventninger og prognoser

Danmark - Ungarn | Højdepunkter | Håndbold EM 2020

danmark ungarn em 2020

Danmark Ungarn EM 2020: Alt hvad du behøver at vide

I sommeren 2020 skulle fodboldverdenen have fejret EM 2020 i hele Europa, men den globale pandemi tvang UEFA til at udskyde turneringen til 2021. Nu er den endelig lige rundt om hjørnet, og fans over hele verden ser frem til at se deres yndlingshold konkurrere om titlen som europamester. Danmark er et af de hold, der deltager i EM 2020, og de skal møde Ungarn i deres anden gruppekamp. De to hold mødes den 15. juni 2021 i Parken i København.

I denne artikel vil vi undersøge, hvad du kan forvente af Danmark-Ungarn-kampen ved EM 2020, og give dig alle de nødvendige oplysninger og statistikker, du behøver at kende. Vi vil også besvare de mest almindelige spørgsmål om holdene og turneringen i almindelighed.

Holdene

Danmark

Danmark er et af de mest succesrige hold i EM-historien, med en titel i 1992 og en semifinaleplads i 1984 og 2004. De har en stærk trup i år, med nogle af de mest talentfulde spillere i Europa. Store navne inkluderer Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen.

Danmark har en stærk defensiv og har kun tilladt et mål i løbet af deres sidste seks kampe. Deres midtbane er også meget talentfuld og vil sandsynligvis være nøglen til at kontrollere spillet mod Ungarn.

Ungarn

Ungarn vil deltage i EM for første gang siden 1972, hvor de nåede kvartfinalerne og blev besejret af Sovjetunionen. De er ikke favoritterne i deres gruppe, men vil helt sikkert gå ind i kampen mod Danmark med en stor optimisme.

Ungarns trup er også stærk, med nogle talentfulde spillere som Adam Szalai og Dominik Szoboszlai. Deres forsvar har dog vist sig at være deres svage punkt i deres seneste kampe, og de har tilladt mål i de fleste af deres sidste optrædener.

Kampen

Danmark og Ungarn spiller i gruppe D, som også inkluderer England og Kroatien. Kampen mellem Danmark og Ungarn finder sted på Parken i København den 15. juni kl. 21.00.

Danmark vil være favoritterne i kampen, og deres større erfaring i store turneringer kan give dem et forspring. Hvis de kan fortsætte deres stærke defensiv og udnytte deres talentfulde midtbane, bør de kunne tage tre point mod Ungarn.

Ungarn vil dog ikke give op uden kamp, og hvis de kan udnytte Danmarks eventuelle svagheder, kan de muligvis tage point i kampen. Det er vigtigt at huske på, at alt kan ske i en fodboldkamp, især i en så stor turnering som EM.

FAQs

Q: Hvornår spilles Danmark-Ungarn-kampen ved EM 2020?
A: Kampen finder sted den 15. juni 2021 kl. 21.00 i Parken i København.

Q: Hvilke spillere fra Danmark og Ungarn bør man se efter i kampen?
A: Nogle af nøglespillerne for Danmark inkluderer Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen. For Ungarn inkluderer nøglespillere som Adam Szalai og Dominik Szoboszlai.

Q: Hvem er favoritterne i kampen mellem Danmark og Ungarn?
A: Danmark vil være favoritterne i kampen, men Ungarn vil utvivlsomt gå ind i kampen med stor optimism.

Q: Hvilke andre hold er i gruppe D ved EM 2020?
A: Gruppe D inkluderer Danmark, Ungarn, England og Kroatien.

Q: Hvordan kan jeg se Danmark-Ungarn-kampen ved EM 2020?
A: Kampen vises på TV og online via forskellige broadcasters. Det er vigtigt at undersøge, hvilken broadcaster der dækker kampen i dit område.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “danmark ungarn em 2020”

Danmark – Ungarn | Højdepunkter | Håndbold EM 2020

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til danmark ungarn em 2020

Danmark - Ungarn | Højdepunkter | Håndbold EM 2020
Danmark – Ungarn | Højdepunkter | Håndbold EM 2020

Du kan se flere oplysninger om danmark ungarn em 2020 her.

Se mere information her: https://bfyhealth.com/blog/

så du har læst emneartiklen danmark ungarn em 2020. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 62 danmark ungarn em 2020

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *