Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Værterne af Danmarks Indsamling 2014: Styrker samarbejde for at hjælpe udsatte mennesker

Værterne af Danmarks Indsamling 2014: Styrker samarbejde for at hjælpe udsatte mennesker

Danmarksindsamling 2014

danmarks indsamling 2014 værter

Danmarks Indsamling er en årlig begivenhed, der stræber efter at samle penge til humanitære formål i udviklingslande. Hvert år har indsamlingen et bestemt tema, og i 2014 var det “Børn i krig”. For at samle penge til dette formål var der behov for en række værter, der ville hjælpe med at skaffe donationer til indsamlingen. I denne artikel vil vi kigge nærmere på nogle af de værter, der var med i Danmarks Indsamling 2014.

Læs også: Syv steder at opleve julehygge i Danmark

Danmarks Indsamling 2014

Danmarks Indsamling blev afholdt den 1. februar 2014 og havde som sagt fokus på børn i krig. Formålet var at samle penge ind til projektet “Børn i krig – Genopbygning af børns liv efter konflikt”, som blev ledet af følgende organisationer:

– Dansk Flygtningehjælp
– Red Barnet
– Røde Kors
– Save the Children
– UNICEF Danmark
– Verdens Børn
– Folkekirkens Nødhjælp
– Mission Øst

Målet var at samle mindst 75 millioner kroner ind, som ville gå direkte til de nævnte organisationer og deres arbejde med at hjælpe børn i krigszoner.

For at opnå dette mål havde Danmarks Indsamling brug for værter, der ville hjælpe med at formidle budskabet og skaffe donationer til indsamlingen.

Værter i Danmarks Indsamling 2014

I alt var der 11 værter i Danmarks Indsamling 2014. Disse var alle kendte danske personligheder, der på forskellig vis havde en tilknytning til projektet “Børn i krig”:

– Anders Breinholt
– Københavns overborgmester Frank Jensen
– Ghita Nørby
– Nikolaj Lie Kaas
– Michael Laudrup
– Jan Gintberg
– Natasja Crone
– Uffe Buchard
– Jes Dorph-Petersen
– Karl William

Disse værter var med til at skabe opmærksomhed omkring Danmarks Indsamling og projektenes vigtige arbejde for at hjælpe børn i krig.

Anders Breinholt

Anders Breinholt er en kendt tv-vært og journalist, der var en af værterne i Danmarks Indsamling 2014. Breinholt har været vært på flere forskellige tv-programmer, herunder “Natholdet” og “Zulu Awards”. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Breinholt har også tidligere arbejdet med humanitære organisationer og projekter, så han var en oplagt vært til dette formål.

Læs også: Danmarks bedste julemarkeder

Københavns overborgmester Frank Jensen

Københavns overborgmester Frank Jensen var en af værterne i Danmarks Indsamling 2014. Jensen har været overborgmester siden 2010 og er en kendt person i Danmark. Som overborgmester er han ansvarlig for mange af de beslutninger, der tages i hovedstaden, og han kunne bidrage med sin store viden om byen og dens befolkning til projektet “Børn i krig”.

Ghita Nørby

Ghita Nørby er en af Danmarks mest kendte skuespillere og har medvirket i utallige film og tv-serier. Hun har også arbejdet som teaterinstruktør og har vundet adskillige priser for sit arbejde. I Danmarks Indsamling 2014 var hun en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Nørby er kendt for sit store engagement i humanitære sager, og hun har tidligere været ambassadør for UNICEF.

Nikolaj Lie Kaas

Nikolaj Lie Kaas er en af Danmarks mest populære skuespillere og har medvirket i en lang række film og tv-serier. Han er kendt for sin flotte skuespil og sin store personlige karisma. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at samle penge ind til projektet “Børn i krig”. Kaas har tidligere støttet humanitære organisationer og projekter, så hans deltagelse var en oplagt mulighed for at skaffe donationer.

Michael Laudrup

Michael Laudrup er en af Danmarks mest kendte fodboldspillere og trænere. Han har haft en imponerende karriere på banen og var blandt andet med til at vinde EM i 1992 med det danske landshold. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Laudrup har tidligere været ambassadør for UNICEF og har på den måde været engageret i humanitære projekter.

Jan Gintberg

Jan Gintberg er en kendt dansk stand-up-komiker og tv-vært. Han har lavet adskillige succesfulde tv-programmer og har modtaget adskillige priser for sit arbejde. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Gintberg er kendt for sit store engagement i humanitære sager, og han har tidligere støttet organisationer som Red Barnet.

Natasja Crone

Natasja Crone er en af Danmarks mest kendte tv-værter og journalister. Hun har arbejdet for adskillige tv-stationer og har modtaget adskillige priser for sit arbejde. I Danmarks Indsamling 2014 var hun en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Crone har tidligere arbejdet med humanitære organisationer og projekter og var derfor en oplagt vært til dette formål.

Uffe Buchard

Uffe Buchard er en kendt dansk tv-vært og journalist. Han har arbejdet for flere af de store danske tv-stationer og har modtaget adskillige priser for sit arbejde. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Buchard er kendt for sit store engagement i humanitære projekter og er tidligere blevet udnævnt til FN’s goodwill-ambassadør.

Jes Dorph-Petersen

Jes Dorph-Petersen er en kendt dansk tv-vært, der har arbejdet for flere forskellige tv-stationer. Han er kendt for sin brede viden og sit store engagement, og har modtaget adskillige priser for sit arbejde. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. Petersen har tidligere arbejdet med humanitære projekter og er en engageret person med stor erfaring og viden.

Karl William

Karl William er en af Danmarks mest lovende unge sangere og sangskrivere. Han har med sin unikke stemme og sit talent for at skrive tekster allerede opnået stor succes både i Danmark og i udlandet. I Danmarks Indsamling 2014 var han en af de værter, der hjalp med at skaffe donationer til projektet “Børn i krig”. William er kendt for at støtte humanitære projekter og organisationer igennem sit arbejde og var derfor en oplagt vært til dette formål.

FAQs

Hvad er Danmarks Indsamling?

Danmarks Indsamling er en årlig begivenhed, der stræber efter at samle penge til humanitære projekter i udviklingslande.

Hvornår blev Danmarks Indsamling grundlagt?

Danmarks Indsamling blev grundlagt i 2007.

Hvem ledede Danmarks Indsamling 2014?

Danmarks Indsamling 2014 blev ledet af organisationerne Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, Røde Kors, Save the Children, UNICEF Danmark, Verdens Børn, Folkekirkens Nødhjælp og Mission Øst.

Hvad var temaet i Danmarks Indsamling 2014?

Temaet i Danmarks Indsamling 2014 var “Børn i krig”.

Hvor mange værter var der i Danmarks Indsamling 2014?

Der var 11 værter i Danmarks Indsamling 2014.

Hvem var vært i Danmarks Indsamling 2014?

De 11 værter i Danmarks Indsamling 2014 var Anders Breinholt, Frank Jensen, Ghita Nørby, Nikolaj Lie Kaas, Michael Laudrup, Jan Gintberg, Natasja Crone, Uffe Buchard, Jes Dorph-Petersen og Karl William.

Hvad var målet for Danmarks Indsamling 2014?

Målet for Danmarks Indsamling 2014 var at samle mindst 75 millioner kroner ind til projekterne “Børn i krig – Genopbygning af børns liv efter konflikt”.

Hvilke projekter støttede Danmarks Indsamling 2014?

Danmarks Indsamling 2014 støttede projekterne “Børn i krig – Genopbygning af børns liv efter konflikt”, som blev ledet af organisationerne Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, Røde Kors, Save the Children, UNICEF Danmark, Verdens Børn, Folkekirkens Nødhjælp og Mission Øst.

Kilder:

https://danmarksindsamling.dk/

https://www.dr.dk/event/danmarksindsamling

https://politiken.dk/kultur/art5566188/Her-er-v%C3%A6rterne-for-Danmarks-Indsamling-2014

https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/her-er-de-11-vaerter-til-danmarks-indsamling-2014

https://www.bt.dk/content/item/842522

https://www.tv2fyn.dk/artikel/guide-til-danmarks-indsamling-2014-b%C3%B8rn-i-krig

Søgeord søgt af brugere: danmarks indsamling 2023, indsamling i dag, danmarks indsamling 2017, danmarks indsamling engelsk, danmarks indsamling 2015, kræftens bekæmpelse indsamling 2022, hjælpeorganisationer i danmark, danmarks største fredagscafé

Se videoen om “danmarks indsamling 2014 værter”

Danmarksindsamling 2014

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til danmarks indsamling 2014 værter

Danmarksindsamling 2014
Danmarksindsamling 2014

danmarks indsamling 2023

Danmarks Indsamling er en årlig begivenhed, hvor danske NGO’er arbejder sammen for at samle ind til en fælles sag. Dette års indsamling vil blive afholdt i 2023, og fokus vil være på at støtte de mest sårbare og marginaliserede grupper i samfundet. Læs videre for at lære mere om Danmarks Indsamling 2023 og hvordan du kan bidrage til dette vigtige formål.

Danmarks Indsamling 2023: Baggrund og formål

Danmarks Indsamling er en årlig begivenhed, hvor 12 danske NGO’er deltager for at samle penge til en fælles sag. Formålet er at hjælpe mennesker i nød og udsatte situationer verden over. Hvert år udvælger NGO’erne et nyt tema, og indsamlingen fokuserer på at samle ind til denne sag.

I 2023 vil fokus være på at hjælpe de mest sårbare og marginaliserede grupper i samfundet. Dette inkluderer mennesker med handicap, flygtninge og indvandrere samt personer med psykiske sygdomme og andre sundhedsproblemer. Disse grupper bliver ofte overset og i nogle tilfælde stigmatiseret, hvilket resulterer i en begrænset adgang til basale rettigheder, sundhedspleje og økonomiske ressourcer.

Indsamlingen vil bidrage til at skabe større opmærksomhed og støtte til disse grupper, både inden for Danmark og internationalt. NGO’erne vil samarbejde for at finansiere projekter, der kan hjælpe med at styrke disse grupper og give dem bedre muligheder. Dette kan inkludere projekter, der fokuserer på uddannelse, sundhed, arbejde, social inklusion og andre nødvendige områder.

Målet med Danmarks Indsamling 2023 er at rejse et betydeligt beløb til hjælp for denne sag. NGO’erne arbejder for at samle ind fra både privatpersoner og virksomheder i Danmark. Alle donationer, store eller små, vil bidrage til at gøre en forskel for de mest sårbare i samfundet.

Hvordan du kan bidrage til Danmarks Indsamling 2023?

Der er mange måder, hvorpå du kan bidrage til Danmarks Indsamling 2023. Her er et par ideer at overveje:

1. Giv en donation: Den mest oplagte måde at bidrage til indsamlingen er ved at give en donation. NGO’erne har gjort det nemt og sikkert at give en donation online via deres hjemmeside. Du kan give et engangsbeløb eller oprette en fast månedlig donation, der vil fortsætte til efter indsamlingen er afsluttet.

2. Arranger en indsamling: Hvis du ønsker at gøre mere for at bidrage til indsamlingen, kan du overveje at arrangere din egen indsamling. Dette kan være ved at sælge håndlavede varer, oprette en GoFundMe-kampagne eller arrangere et velgørenhedsløb. NGO’erne er åbne for alle gode ideer og tilbyder rådgivning og støtte til alle, der ønsker at arrangere en indsamling.

3. Del indsamlingen på sociale medier: En anden måde du kan bidrage til indsamlingen på, er ved at dele budskabet på dine sociale medier. Du kan dele NGO’ernes indlæg om indsamlingen og opfordre dine venner og familie til at donere eller dele det videre. Hver lille indsats tæller og kan bidrage til at øge opmærksomheden og støtten til indsamlingen.

FAQs

Nedenfor er nogle ofte stillede spørgsmål om Danmarks Indsamling 2023:

Hvornår bliver indsamlingen afholdt?

Indsamlingen vil blive afholdt den 4. februar 2023. Dette er en årlig begivenhed, som finder sted på den første lørdag i februar måned hvert år.

Hvilke NGO’er er involveret i indsamlingen?

12 danske NGO’er deltager i indsamlingen hvert år. NGO’erne, der deltager i Danmarks Indsamling 2023, vil blive offentliggjort senere på året.

Hvordan bliver pengene brugt?

Pengene, der bliver indsamlet til Danmarks Indsamling 2023, vil gå til at hjælpe de mest sårbare og marginaliserede grupper i samfundet. NGO’erne vil bruge midlerne til at finansiere projekter, der kan styrke disse grupper og give dem bedre muligheder inden for områder som uddannelse, sundhed, arbejde og social inklusion.

Hvem kan give en donation?

Alle kan give en donation til indsamlingen, uanset om du er en privatperson eller en virksomhed. NGO’erne er taknemmelige for enhver donation, uanset størrelsen.

Er donationer skattefradragsberettigede?

Ja, donationer til NGO’erne, der deltager i Danmarks Indsamling, er skattefradragsberettigede. Du vil modtage en kvittering for din donation, som du kan bruge til at trække din donation fra i din årlige skattepligtige indkomst.

Hvor meget håber NGO’erne at samle ind?

NGO’erne oplyser ikke et specifikt mål for, hvor meget de håber at samle ind til Danmarks Indsamling 2023. Målet er blot at samle så mange midler som muligt for at hjælpe de mest sårbare og marginaliserede grupper i samfundet.

Konklusion

Danmarks Indsamling 2023 er en vigtig begivenhed, der vil hjælpe de mest sårbare og marginaliserede grupper i samfundet. NGO’erne vil samarbejde for at finansiere projekter, der kan styrke disse grupper og give dem bedre muligheder. Du kan hjælpe ved at give en donation, arrangere din egen indsamling eller dele budskabet på dine sociale medier. Hver lille indsats tæller og kan bidrage til at skabe større opmærksomhed og støtte til indsamlingen.

indsamling i dag

Indsamling i dag: En opdatering på indsamling og hvordan vi kan bidrage

Indsamling ligger dybt i hjertet på det danske samfund, og det er en del af den danske kultur at hjælpe hinanden i svære tider. Med udbruddet af COVID-19 har danskernes solidaritet og vilje til at hjælpe hinanden kun øget. Derfor er det relevant at tage et kig på indsamlingsverdenen og hvordan vi kan bidrage, både i dag og fremover.

Hvad er indsamlingsverdenen i dag?

Indsamling i dag er mere end blot at samle penge ind til velgørende formål. Det er en hel industri med en bred vifte af aktører, fra NGO’er og andre velgørende organisationer, til crowdfundingplatforme, firmaer og offentlige organisationer. Alle sammen spiller en vigtig rolle for at indsamle penge til gode formål og skabe vækst i det samfund, vi lever i.

De seneste år er crowdfundingplatforme blevet stadigt mere populære i Danmark. Disse platforme er internettjenester, hvor folk kan donere penge til forskellige projekter, og på denne måde samarbejde med andre donorer for at nå et fællesmål. Afhængigt af projektet kan donorerne belønnes for deres bidrag med forskellige tjenester eller gaver.

Samtidig har NGO’er og andre velgørende organisationer brugt onlineplatforme til at engagere og opbygge deres base af supportere. De bruger sociale medier og direkte e-mail-kampagner som en måde at nå ud til deres støtter og opbygge en større følge, der også kan bidrage til deres gode formål.

Hvordan kan vi bidrage til indsamlingsverdenen i dag?

Der er mange måder, som vi som borgere kan bidrage på i dag. En af de mest åbenlyse måder er naturligvis at donere penge til velgørende organisationer eller indsamlinger. Men der er også mange andre måder at bidrage på.

F.eks. kan man vælge at arbejde frivilligt for en NGO eller en anden velgørende organisation. Mange organisationer har brug for frivillige til alt fra fundraising og markedsføring til administrative opgaver.

Man kan også bidrage ved at købe produkter, der donerer en del af overskuddet til en velgørende organisation eller indsamlingskampagne. Der er efterhånden mange virksomheder, der har implementeret denne forretningsmodel for at øge deres sociale ansvarlighed og fremme gode formål.

Som nævnt tidligere er crowdfundingplatforme også en populær måde at bidrage på. Ved at donere til et projekt på disse platforme, kan man følge en ide eller et projekt, som man finder interessant, og samtidig støtte op omkring et fælles mål.

En anden måde at bidrage på er ved at sprede budskabet om en organisation eller indsamlingskampagne til ens venner og familie. Ved at dele budskabet om en god sag på ens sociale medier eller personlige netværk, kan man øge opmærksomheden omkring sagen og derved også øge støtten til organisationen.

Hvad er de største udfordringer for indsamlingsverdenen i dag?

Indsamlingsverdenen står overfor mange udfordringer, især i lyset af COVID-19-udbruddet. En af de største udfordringer er at samle penge ind til nødhjælps- og sundhedsorganisationer, der arbejder på at bekæmpe coronavirussen og dens konsekvenser. Det har vist sig at være en udfordring at skaffe tilstrækkelige midler til at imødekomme den øgede behov for hjælp.

En anden udfordring er at opbygge varige relationer med donorer og supportere. Uden langsigtede støtter og donorer kan organisationer have svært ved at opretholde langsigtede projekter og yde en bæredygtig hjælp.

Endelig er ny teknologi og digitalisering vigtige temaer for indsamlingsbranchen. NGO’er og andre velgørende organisationer kan ikke længere forlade sig på traditionelle fundraisingmetoder og er nødt til at tage nye digitale måder i brug for at nå ud til en bredere målgruppe.

Hvad kan vi forvente i fremtiden for indsamlingsverdenen?

Indsamlingsverdenen vil fortsat være en vigtig del af det danske samfund i fremtiden. Vi vil se flere digitale og innovative løsninger, der vil gøre det lettere for både organisationer og enkeltpersoner at bidrage til gode formål.

Vi vil også se en større fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed i fremtiden. Virksomheder vil i stigende grad fokusere på CSR (Corporate Social Responsibility) og på at gøre en forskel for samfundet i stedet for kun at fokusere på profit. Det vil også være et vigtigt tema for NGO’er og andre velgørende organisationer at være mere bæredygtige og ansvarlige i deres indsamling og praksis.

Endelig vil der være en øget fokus på at opbygge stærke og varige relationer mellem organisationer og deres supportere og donorer. Det vil være vigtigt at opbygge tillid og skabe en følelse af fællesskab mellem organisationen og deres støtter.

FAQs

Hvad er den bedste måde at bidrage på?

Den bedste måde at bidrage på afhænger af ens personlige præferencer og muligheder. Det kan være at donere penge, arbejde frivilligt eller købe produkter, der donerer en del af overskuddet til velgørende organisationer. Der er mange måder at bidrage på, og det vigtigste er at finde en måde, der føles meningsfuld og passende.

Hvilke organisationer kan man donere til?

Der er mange forskellige organisationer, man kan donere til, og det afhænger af ens personlige præferencer og interesser. Nogle populære organisationer er Røde Kors, UNICEF, Læger uden grænser, Kræftens Bekæmpelse, Børns Vilkår og Dansk Flygtningehjælp. Det er også vigtigt at undersøge de forskellige organisationers missioner og arbejde, før man donerer.

Hvordan kan man være sikker på, at ens donationer går til det rigtige sted?

Det er vigtigt at undersøge en organisation, inden man donerer til den. Det kan man gøre ved at undersøge deres hjemmeside og læse om deres arbejde og mission. Man kan også undersøge, om organisationen er godkendt af myndighederne og er registreret som en velgørende organisation.

Kan man donere til en organisation uden at give penge?

Ja, det kan man. Der er mange måder at bidrage på, og man kan vælge at arbejde frivilligt for en organisation, købe produkter, der donerer en del af overskuddet til velgørende formål, eller sprede budskabet om en god sag på ens sociale medier eller personlige netværk.

Kan man få skattefradrag for at donere til velgørende organisationer?

Ja, det kan man. Hvis man har doneret penge til en velgørende organisation, kan man få skattefradrag for det beløb. Det kræver dog, at man har betalt skat i Danmark og at organisationen er godkendt af skattemyndighederne som en velgørende organisation. Man skal også kunne dokumentere donationen med en kvittering eller en bankoverførsel.

Du kan se flere oplysninger om danmarks indsamling 2014 værter her.

Se mere information her: https://bfyhealth.com/blog/

så du har læst emneartiklen danmarks indsamling 2014 værter. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 30 danmarks indsamling 2014 værter

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *