Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Fantastiske Skabninger 3: Dyrere og Dødeligere end nogensinde før

De Fantastiske Skabninger 3: Dyrere og Dødeligere end nogensinde før

Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder - Officiel Trailer

de fantastiske skabninger 3

De Fantastiske Skabninger 3 – En Mystisk Færd

“De Fantastiske Skabninger 3 – En Mystisk Færd” er den tredje film i serien om de magiske væsner, skabt af forfatteren J.K. Rowling. Filmen er instrueret af David Yates, der også stod bag de sidste fire Harry Potter-film, og manuskriptet er skrevet af Rowling selv.

Filmen fortsætter historien om magizoologen Newt Scamander, der introduceredes i den første film. I “De Fantastiske Skabninger 3” følger vi Newt på en mystisk færd, hvor han forsøger at stoppe den onde troldmand Gellert Grindelwald, der truer med at underminere freden mellem magikere og ikke-magikere.

Filmen har en imponerende rollebesætning, med bl.a. Eddie Redmayne som Newt Scamander, Jude Law som en ung Albus Dumbledore og Johnny Depp som Gellert Grindelwald. Derudover vender flere af de tidligere karakterer fra de første to film tilbage, herunder Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol) og Jacob (Dan Fogler).

“De Fantastiske Skabninger 3 – En Mystisk Færd” er en spændende rejse ind i magiens verden, med fantastiske skabninger, farlige trusler og kulørte personligheder.

Handling

“De Fantastiske Skabninger 3 – En Mystisk Færd” fortsætter historien om Newt Scamander, der efter begivenhederne i den forrige film er blevet kastet ind i en konflikt mellem to magikere, der ønsker at dominere verden på hver deres måde.

På den ene side har vi troldmanden Albus Dumbledore, der forsøger at samle en modsående mod Grindelwald, der på sin side truer med at styrte magikernes verden i kaos. På den anden side har vi Scamander, der får til opgave at stoppe Grindelwalds planer ved at opspore og eliminere en magisk skabning, der kan blive en afgørende brik i Grindelwalds planer.

Scamander tager derfor på en mystisk færd, hvor han forsøger at finde den magiske skabning og forhindre Grindelwalds planer. Men på vejen støder han på en række farlige udfordringer, både fra Grindelwald selv og fra andre magikere, der ønsker at vælte Scamander og hans allierede.

Alt imens Scamander arbejder på at løse mysteriet om den magiske skabning, må Albus Dumbledore navigere i sine egne farlige alliancer og Queenie forsøger at finde sin plads i det hele.

FAQs (Ofte stillede spørgsmål)

Hvad er “De Fantastiske Skabninger 3?”

“De Fantastiske Skabninger 3 – En Mystisk Færd” er en fantasyfilm, der er den tredje i rækken af film baseret på J.K. Rowlings bøger om magiens verden. Filmen følger eventyrene om magizoologen Newt Scamander, der denne gang tager på en mystisk færd i forsøget på at stoppe den onde troldmand Gellert Grindelwald.

Hvem har instrueret “De Fantastiske Skabninger 3?”

David Yates, der også instruerede de sidste fire film i “Harry Potter”-serien, har instrueret “De Fantastiske Skabninger 3.”

Hvilke skuespillere optræder i “De Fantastiske Skabninger 3?”

Eddie Redmayne genoptager sin rolle som Newt Scamander, mens Jude Law spiller en ung Albus Dumbledore. Johnny Depp spiller Gellert Grindelwald, og Katherine Waterston, Alison Sudol og Dan Fogler vender alle tilbage som henholdsvis Tina, Queenie og Jacob.

Hvornår får “De Fantastiske Skabninger 3” premiere?

Filmen var oprindeligt planlagt til at have premiere i november 2021, men er nu blevet udskudt til juli 2022.

Hvorfor er filmen blevet udskudt?

Filmen er blevet udskudt på grund af COVID-19 pandemien.

Skal man have set de første to film for at forstå “De Fantastiske Skabninger 3?”

Det kan være en fordel at have set de første to film for at forstå plottet og karakterne i “De Fantastiske Skabninger 3.” Men filmen kan også fungere som en fritstående filmoplevelse.

Hvilke skabninger vil vi se i “De Fantastiske Skabninger 3?”

Vi kan forvente at se en lang række fantastiske skabninger i “De Fantastiske Skabninger 3,” herunder nogle vi allerede har mødt i de tidligere film og nogle helt nye.

Hvordan vil “De Fantastiske Skabninger 3” relatere til “Harry Potter”-serien?

“De Fantastiske Skabninger 3” foregår i samme univers som “Harry Potter”-serien, og derfor kunne der være mulighed for crossover-events eller refferencer. Men filmen vil alligevel have sit eget plot og sit eget sæt af karakterer.

Søgeord søgt af brugere: fantastiske skabninger 4, de fantastiske skabninger 2, fantastiske skabninger stream, medvirkende i fantastiske skabninger 3 dumbledores hemmeligheder imdb, fantastiske skabninger rækkefølge, dumbledores hemmeligheder trailer, dumbledores hemmeligheder lej, harry potter

Se videoen om “de fantastiske skabninger 3”

Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder – Officiel Trailer

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til de fantastiske skabninger 3

Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder - Officiel Trailer
Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder – Officiel Trailer

fantastiske skabninger 4

Fantastiske skabninger 4 er den fjerde film i serien, som går under navnet “Fantastic Beasts”. Serien er en fortsættelse af Harry Potter universet, og er baseret på bogen med samme navn, skrevet af J.K. Rowling.

Den første film blev udgivet i 2016, og siden da har serien været en stor succes med sin kombination af magi, eventyr og spænding. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad vi kan forvente os af den kommende film, samt besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring “Fantastiske skabninger 4”.

Handlingen i Fantastiske Skabninger 4

Filmen har stadig ikke fået en officiel synopsis, men der har været flere rygter om hvad den fjerde film vil handle om. Det er dog blevet bekræftet, at filmen vil foregå ti år efter begivenhederne i den tredje film.

Da vi forlod serien i 2018 med “Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser”, var det med til sidst at have set Grindelwald (spillet af Johnny Depp) blive anholdt og sat i fængsel. Samtidig var det også med uregelmæssighederne i Newt Scamanders (spillet af Eddie Redmayne) og Tina Goldsteins (spillet af Katherine Waterston) relation.

Ifølge rygter vil den fjerde film tage handlingen tilbager til Hogwarts, og vi vil få chancen for at se nogle endnu mere magiske skabninger end før. Der vil også være fokus på de magiske sidepersoner, som har været med i de tidligere film.

Udover dette er fans oprørte over beslutningen om at fjerne Johnny Depp fra serien efter hans juridiske problemer med sin tidligere kone, Amber Heard. Det forventes, at filmen vil have et større fokus på Credence (spillet af Ezra Miller), den mørke karakter, der blev introduceret i den første film.

Hvornår bliver Fantastiske Skabninger 4 udgivet?

Filmen blev oprindeligt annonceret til udgivelse i 2020, men på grund af COVID-19 pandemien blev udgivelsesdatoen rykket. Filmen blev senere annonceret til udgivelse den 15. juli 2022.

Spørgsmål og svar om Fantastiske Skabninger 4

1. Hvad er fantastiske skabninger 4?

Fantastiske skabninger 4 er den fjerde film i serien, som følger den magiske verden efter begivenhederne i Harry Potter serien. Filmen er baseret på bogen af ​​J.K. Rowling og fokuserer på Newt Scamander og hans opdagelse af magiske skabninger.

2. Hvornår bliver fantastiske skabninger 4 udgivet?

Filmen blev annonceret til udgivelse i 2020, men på grund af COVID-19 pandemien blev udgivelsesdatoen rykket. Filmen er nu annonceret til udgivelse den 15. juli 2022.

3. Hvilke skuespillere vil være med i fantastiske skabninger 4?

Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol og Ezra Miller vil alle vende tilbage til deres roller som karaktererne Newt Scamander, Tina Goldstein, Jacob Kowalski, Queenie Goldstein og Credence Barebone. Derudover har Mads Mikkelsen erstattet Johnny Depp i rollen som Gellert Grindelwald.

4. Hvordan vil Fantastiske Skabninger 4 fortsætte efter “Grindelwalds Forbrydelser”?

Filmen vil fortsætte ti år efter begivenhederne i “Grindelwalds Forbrydelser”. Det er blevet rygtet, at handlingen vil tage tilbage til Hogwarts og fokusere på magien i den magiske verden.

5. Hvorfor blev Johnny Depp erstattet i Fantastiske Skabninger 4?

Johnny Depp blev erstattet på grund af hans juridiske problemer med sin tidligere kone, Amber Heard, som gjorde det vanskeligt for produktionen at arbejde med ham. Mads Mikkelsen har erstattet Johnny Depp i rollen som Gellert Grindelwald i “Fantastiske Skabninger 4”.

Konklusion

Fantastiske skabninger 4 vil sandsynligvis blive et nyt eventyr indenfor Harry Potter universet, fyldt med magi, fantastiske skabninger og en spændende historie. Dette vil være en film for alle aldre, og for dem der ønsker at udforske en anden side af den magiske verden skabt af J.K. Rowling. Udover alle rygterne og spekulationerne, kan vi ikke vente med at se, hvad der vil ske i denne fjerde film, og følge vores yndlingskarakterer i deres magiske eventyr.

de fantastiske skabninger 2

De Fantastiske Skabninger 2 er en film, som er udgivet i 2018. Filmen er en efterfølger til den første film og er en del af det større Harry Potter universet. Den er instrueret af David Yates og skrevet af J.K. Rowling, som også var forfatteren bag bogen af samme navn. Filmen følger Newt Scamander, en magizoologist, og hans venner, mens de kæmper mod den onde Gellert Grindelwald og hans tilhængere. Filmen er fyldt med magi og fantastiske væsener, som er blevet skabt af Rowling selv.

Handlingen

Filmen begynder et par måneder efter de fantastiske skabninger og hvor man finder dem. Newt Scamander er blevet berømt for sin bog om magiske væsener og søger stadig efter sin kærlighed, Tina Goldstein. Tina arbejder nu for den amerikanske troldmandsmyndighed. Newt får dog snart brug for hjælp fra Tina, da de bliver involveret i jagten på Credence Barebone, en ung mand som kan være en af Gellert Grindelwalds tilhængere.

Imens arbejder Grindelwald på at samle tilhængere og sprede sin ideologi om, at magiske væsener er overlegne overfor mennesker. Han ønsker at regere verden sammen med magiske væsner og bruger Credence’s magiske kræfter til at overbevise flere om at slutte sig til hans sag.

Undervejs møder Newt også andre nye karakterer, såsom Leta Lestrange, hans tidligere kærlighed, og hendes forlovede, Theseus Scamander, Newt’s storebror. Sammen med deres hjælp forsøger de at stoppe Grindelwald før hans planer bliver en realitet.

Skuespillere og rollebesætning

Eddie Redmayne spiller hovedrollen som Newt Scamander og Katherine Waterston spiller hans kærlighed interesse, Tina Goldstein. Johnny Depp spiller skurken Gellert Grindelwald og Jude Law spiller en yngre version af Albus Dumbledore.

Derudover ses også Dan Fogler som Jacob Kowalski, der er Newts gode ven og ikke-magiske følgesvend. Alison Sudol spiller Queenie Goldstein, Tinas yngre søster, og Ezra Miller spiller Credence Barebone. Der er desuden også optrædener af Zoe Kravitz som Leta Lestrange, og Callum Turner som Theseus Scamander.

Visuelle effekter og design

De fantastiske skabninger 2 er fyldt med utrolige visuelle effekter og design af magiske væsener. Filmen blev nomineret til en Oscar for bedste visuelle effekter efter sit udgivelse. Væsenerne inkluderer både gamle favoritter, såsom Niffler og Bowtruckle, og helt nye væsener, som er blevet skabt specielt til filmen.

Designet af Grindelwald’s tilhængere, de overbevisende mænd, er også bemærkelsesværdigt. De har deres eget unikke look og uniform, som skiller sig ud fra andre magiske karakterer i Harry Potter-universet.

Musik

Filmen har en original score af James Newton Howard, som også var komponisten for den første film. Scoret blev godt modtaget af både publikum og kritikere og indeholder elementer af både Harry Potter musik og nye temaer.

Derudover inkluderer filmens soundtrack også originale sange af artister som Imagine Dragons og Alison Sudol.

Kritik

Filmen blev modtaget med blandede anmeldelser fra både kritikere og publikum. Nogle roste filmens visuelle effekter og skuespil, mens andre kritiserede dens komplekse plot og karakterudvikling. Filmen blev også kritiseret for at have for mange vink til Harry Potter-universet, hvilket gjorde den mindre tilgængelig for nye seere.

Uanset kritikken blev filmen en succes ved billetlugerne og tjente mere end 650 millioner dollars på verdensplan.

FAQs

Hvordan passer De fantastiske skabninger 2 ind i Harry Potter-universet?

Filmen er en del af det større Harry Potter-univers og foregår i samme tidslinje som de andre bøger og film. Den finder sted ca. 70 år før begivenhederne i Harry Potter-bøgerne. Filmen introducerer nye karakterer og historier, men inkluderer også visse tilbagevenden og henvisninger til Harry Potter-universet.

Er det nødvendigt at have set den første De fantastiske skabninger film for at forstå De fantastiske skabninger 2?

Det er ikke nødvendigt, da filmen er i stand til at fortælle sin egen historie og introducere sine karakterer på ny. Men der er visse aspekter af filmen, som vil give mere mening for folk, som har set den første film.

Hvad er magizoologi?

Magizoologi er studiet af magiske væsener og deres adfærd og egenskaber. Det er en fiktiv videnskabelig disciplin, som er en stor del af Harry Potter-universet og De fantastiske skabninger-filmene.

Er der nogle kendte Harry Potter karakterer i De fantastiske skabninger 2?

Ja, Albus Dumbledore, der var en af hovedpersonerne i Harry Potter-bøgerne og filmene, optræder i filmen som en yngre version. Desuden var der også et kort optræden af Nicholas Flamel, en anden Harry Potter-karakter, som var kendt for at skabe en sten, der kunne forvandle ting til guld og give evigt liv.

Er der nogen nye magiske væsener i De fantastiske skabninger 2?

Ja, der er flere helt nye magiske væsener, som er specielt skabt til filmen, og de inkluderer: Zouwu, Kelpie og Matagot.

Er der planer om en tredje De fantastiske skabninger film?

Ja, J.K. Rowling har bekræftet, at der vil blive lavet yderligere tre film i serien. Filmen er i øjeblikket planlagt til at blive udgivet i 2022.

Du kan se flere oplysninger om de fantastiske skabninger 3 her.

Se mere information her: https://bfyhealth.com/blog

så du har læst emneartiklen de fantastiske skabninger 3. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 48 de fantastiske skabninger 3

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *