Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Røde Heste 1968 DVD: En Tidsbaseret Klassiker.

De Røde Heste 1968 DVD: En Tidsbaseret Klassiker.

De røde heste (1968) - Trailer

de røde heste 1968 dvd

De røde heste 1968 DVD

Den danske filmindustri har en lang og stolt tradition, og en af de mest ikoniske film fra 1960’erne er “De røde heste” fra 1968. Filmen, der blev instrueret af den anerkendte danske instruktør Bent Christensen, er en dramatisk fortælling om to brødre, der er involveret i en illegal hestevæddeløbsverden i København.

Denne artikel vil udforske filmens baggrund, dens betydning og dens tilgængelighed i form af DVD-udgivelsen fra 2014.

Baggrund

“De røde heste” blev oprindeligt udgivet i 1968, hvor den blev en kritikersucces og en af de mest sete danske film i det år. Den fortæller historien om brødrene Kaj og Peter, spillet af Jesper Langberg og Preben Kaas, der begge er involveret i hestevæddeløbsverdenen i København på hver deres måde.

Kaj er en professionel jockey, der tager del i illegale væddeløb, mens Peter er en gambler, der satser på heste og forsøger at vinde penge. Deres forskellige karriereveje og personligheder fører til konflikt mellem de to brødre, både personligt og professionelt.

Filmen er et portræt af en tid, hvor København var midt i en stor forandring. Byen var i gang med at modernisere sig efter krigen, og “De røde heste” viser det pulserende natteliv og håndværkernes mangfoldige livsstil. Den fik en høj grad af popularitet på grund af dens autentiske afspejling af den danske kultur og samfundsliv.

Betydning

“De røde heste” anses for at være en af de største danske filmklassikere, og den har inspireret mange af de senere danske auteur filmmagere. Instruktøren og manuskriptforfatteren Lars von Trier har citeret den som en af hans yndlingsfilm og en af grundene til, at han selv blev inspireret til at blive en filmskaber.

Filmen har også haft en stor påvirkning på den danske filmindustri generelt og har været med til at definere dansk films høje kvalitet på det internationale marked. “De røde heste” blev nomineret til Guldbjørnen på Berlin Film Festival i 1969, og det var med til at cementere dens betydning på verdensscenen.

Derudover er filmen kendt for sin visuelle stil og sin tekniske ekspertise. Filmen er et portræt af en tid, hvor man stadig brugte gammeldags filmoptagelsesteknikker og ikke havde glæde af de digitale teknologier, man har i dag. Alligevel har “De røde heste” et flot og stilfuldt visuelt udtryk, der har inspireret mange filmskabere siden.

Tilgængelighed

Selvom “De røde heste” er en ikonisk filmklassiker, så er den ikke så let tilgængelig som mange andre film. Det skyldes primært, at filmen ikke er blevet udgivet på DVD i mange år.

Men i 2014 blev filmen endelig udgivet på DVD i en ny og restaureret version, der gør det muligt for seerne at opleve filmen på en ny måde. DVD’en inkluderer både dansk og engelsk undertekster og er således tilgængelig for udenlandske seere.

FAQs

Hvad handler “De røde heste” om?

“De røde heste” handler om brødrene Kaj og Peter, der er involveret i hestevæddeløbsverdenen i København. Kaj er en professionel jockey, der tager del i illegale væddeløb, mens Peter er en gambler, der satser på heste og forsøger at vinde penge. Deres forskellige karriereveje og personligheder fører til konflikt mellem de to brødre, både personligt og professionelt.

Hvem instruerede “De røde heste”?

“De røde heste” blev instrueret af den anerkendte danske instruktør Bent Christensen.

Hvem spiller hovedrollerne i “De røde heste”?

Jesper Langberg og Preben Kaas spiller hovedrollerne som brødrene Kaj og Peter.

Hvornår blev “De røde heste” udgivet?

“De røde heste” blev udgivet i 1968.

Hvilken betydning har “De røde heste” haft?

“De røde heste” anses for at være en af de største danske filmklassikere, og den har inspireret mange af de senere danske auteur filmmagere. Filmen har også haft en stor påvirkning på den danske filmindustri generelt og har været med til at definere dansk films høje kvalitet på det internationale marked.

Er “De røde heste” tilgængelig på DVD?

Ja, “De røde heste” blev udgivet på DVD i 2014 i en ny og restaureret version, der gør det muligt for seerne at opleve filmen på en ny måde. DVD’en inkluderer både dansk og engelsk undertekster og er således tilgængelig for udenlandske seere.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “de røde heste 1968 dvd”

De røde heste (1968) – Trailer

se mere: bfyhealth.com

Billeder relateret til de røde heste 1968 dvd

De røde heste (1968) - Trailer
De røde heste (1968) – Trailer

Du kan se flere oplysninger om de røde heste 1968 dvd her.

Se mere information her: https://bfyhealth.com/blog

så du har læst emneartiklen de røde heste 1968 dvd. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 83 de røde heste 1968 dvd

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *