Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Google Foto’S Opslaan Op Externe Harde Schijf: Eenvoudige Gids

Google Foto’S Opslaan Op Externe Harde Schijf: Eenvoudige Gids

How To Download Google Photos To External Hard Drive | Complete Tutorial Step by Step

Google Foto’S Opslaan Op Externe Harde Schijf: Eenvoudige Gids

How To Download Google Photos To External Hard Drive | Complete Tutorial Step By Step

Keywords searched by users: google foto’s opslaan op externe harde schijf alle foto’s selecteren google foto’s, hoe alle foto’s van google foto’s downloaden, google foto’s alles selecteren pc, google foto’s downloaden op mac, google foto’s downloaden, google foto’s downloaden naar telefoon, google foto’s downloaden naar pc, google foto’s synchroniseren met pc

Google Foto’s is een populaire cloudservice van Google waarmee gebruikers hun foto’s en video’s kunnen opslaan, organiseren en delen. Het is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder computers, smartphones en tablets. In dit artikel zullen we bespreken hoe je je Google Foto’s kunt opslaan op een externe harde schijf, en waarom dit een handige optie kan zijn.

Wat is Google Foto’s?

Google Foto’s is een gratis cloudservice van Google die gebruikers de mogelijkheid biedt om foto’s en video’s op te slaan en te organiseren. Het biedt onbeperkte opslagruimte voor foto’s en video’s van hoge kwaliteit (tot 16 megapixels voor foto’s en 1080p voor video’s). Met Google Foto’s kunnen gebruikers hun foto’s en video’s gemakkelijk synchroniseren met al hun apparaten en deze delen met anderen.

Wat Google Foto’s echt onderscheidt, is de geavanceerde zoekfunctie. Het gebruikt geautomatiseerde tags en gezichtsherkenningstechnologie om foto’s te categoriseren op basis van personen, locaties en objecten. Dit maakt het super eenvoudig om specifieke foto’s te vinden uit je uitgebreide collectie.

Waarom externe harde schijf gebruiken?

Hoewel Google Foto’s een handige manier is om je foto’s en video’s op te slaan en te organiseren, hebben sommige mensen misschien de behoefte om een ​​back-up te maken van hun foto’s op een externe harde schijf. Hier zijn een paar redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om dit te doen:

1. Extra beveiliging: Hoewel Google Foto’s een betrouwbare service is, kan het nooit kwaad om een ​​extra kopie van je foto’s te hebben op een fysiek apparaat. Als er iets gebeurt met je Google-account, zoals een hack of een technische storing, heb je nog steeds je foto’s op de externe harde schijf.

2. Offline toegang: Als je ergens bent waar je geen internetverbinding hebt, kun je nog steeds toegang hebben tot je foto’s als je ze op een externe harde schijf opslaat. Dit is handig als je bijvoorbeeld op reis bent en je wilt je foto’s laten zien aan vrienden en familie, maar er is geen Wi-Fi beschikbaar.

3. Ruimte besparen: Als je merkt dat je Google-opslagruimte bijna vol is, kan het verplaatsen van je foto’s naar een externe harde schijf je helpen ruimte op je Google-account vrij te maken. Dit is vooral handig als je hebt besloten om geen gebruik te maken van de onbeperkte opslagoptie voor hoge kwaliteit die Google Foto’s biedt.

Stappenplan voor het opslaan van Google Foto’s op een externe harde schijf

Het opslaan van Google Foto’s op een externe harde schijf is een eenvoudig proces. Volg deze stappen om het zelf te doen:

Stap 1: Sluit je externe harde schijf aan op je computer. Zorg ervoor dat de harde schijf correct is aangesloten en herkend wordt door je computer.

Stap 2: Open een webbrowser op je computer en ga naar de Google Foto’s-website.

Stap 3: Log in op je Google-account als je nog niet bent ingelogd.

Stap 4: Navigeer naar het album dat je wilt opslaan op je externe harde schijf.

Stap 5: Selecteer alle foto’s in het album door op de eerste foto te klikken, de Shift-toets ingedrukt te houden en op de laatste foto te klikken. Als je meerdere specifieke foto’s wilt selecteren, houd dan de Ctrl-toets (Windows) of de Command-toets (Mac) ingedrukt terwijl je op elke gewenste foto klikt.

Stap 6: Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde foto’s en klik op “Downloaden” in het contextmenu. Dit zal een ZIP-bestand genereren met alle geselecteerde foto’s.

Stap 7: Navigeer naar het ZIP-bestand op je computer en pak het uit. In de meeste besturingssystemen hoef je alleen maar met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en “Uitpakken” of “Extract” te selecteren.

Stap 8: Open je externe harde schijf in een nieuw venster op je computer en maak een nieuwe map aan voor de Google Foto’s.

Stap 9: Kopieer de uitgepakte foto’s van je computer naar de nieuwe map op je externe harde schijf. Dit kan eenvoudig worden gedaan door de foto’s te selecteren en te slepen naar de juiste locatie op je externe harde schijf.

Gefeliciteerd! Je hebt nu succesvol je Google Foto’s opgeslagen op je externe harde schijf.

Verbinden van externe harde schijf met de computer

Om je externe harde schijf fysiek met je computer te verbinden, volg je deze algemene stappen:

1. Controleer of zowel je computer als je externe harde schijf zijn ingeschakeld.

2. Gebruik een passende kabel om je externe harde schijf aan te sluiten op een beschikbare USB-poort op je computer. De exacte soort kabel kan variëren afhankelijk van het type externe harde schijf dat je hebt.

3. Zodra je de harde schijf hebt aangesloten, zou je computer het moeten detecteren en weergeven als een nieuwe opslaglocatie.

Let op: zorg ervoor dat je de instructies volgt die specifiek zijn voor je externe harde schijfmodel, omdat verschillende modellen mogelijk aanvullende stappen vereisen.

Toegang krijgen tot Google Foto’s op je computer

Om toegang te krijgen tot Google Foto’s op je computer, volg je deze stappen:

1. Open een webbrowser op je computer.

2. Typ de URL ‘photos.google.com’ in de adresbalk en druk op Enter.

3. Log in op je Google-account als je nog niet bent ingelogd.

4. Je wordt doorgestuurd naar de Google Foto’s-website, waar je al je foto’s en albums kunt bekijken.

Google Foto’s downloaden naar je apparaat

Als je je foto’s van Google Foto’s naar je computer wilt downloaden, volg dan deze stappen:

1. Open een webbrowser op je computer.

2. Ga naar de Google Foto’s-website (photos.google.com) en log in op je Google-account.

3. Klik op een foto om deze te openen.

4. Klik op het pictogram met de drie stipjes in de rechterbovenhoek van het scherm.

5. Klik in het contextmenu dat wordt weergegeven op “Downloaden”. Dit zal de geselecteerde foto downloaden naar je computer.

Herhaal deze stappen voor elke foto die je wilt downloaden.

Opslaan van Google Foto’s op je computer

Als je je hele Google Foto’s-bibliotheek wilt downloaden naar je computer, ga je als volgt te werk:

1. Open een webbrowser op je computer.

2. Ga naar de Google Foto’s-website (photos.google.com) en log in op je Google-account.

3. Klik op het menu met de drie horizontale streepjes in de linkerbovenhoek van het scherm om het zijmenu te openen.

4. Klik op “Instellingen” in het zijmenu.

5. Scroll naar beneden naar het gedeelte “Bibliotheek”, klik op “Google Foto’s downloaden” en selecteer vervolgens “Downloaden” in het vervolgkeuzemenu.

6. Kies de gewenste fotoformaat (hoge kwaliteit of originele kwaliteit) en klik op “Volgende”.

7. Wacht tot Google je bibliotheek heeft voorbereid voor download. Dit kan even duren, afhankelijk van de grootte van je bibliotheek.

8. Klik op “Downloaden” om een ZIP-bestand te downloaden met al je Google Foto’s.

Plaats het ZIP-bestand op een locatie op je computer die je gemakkelijk kunt vinden. Vervolgens kun je het bestand uitpakken om toegang te krijgen tot al je Google Foto’s.

Bestanden overzetten van je computer naar externe harde schijf

Om bestanden van je computer naar een externe harde schijf over te zetten, volg je deze stappen:

1. Sluit je externe harde schijf aan op je computer.

2. Open een bestandsverkenner op je computer en navigeer naar de bestanden die je wilt overzetten.

3. Selecteer de gewenste bestanden door erop te klikken en ingedrukt te houden terwijl je ook de Ctrl-toets (Windows) of de Command-toets (Mac) ingedrukt houdt om meerdere bestanden te selecteren.

4. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bestanden en selecteer “Kopieren” in het contextmenu.

5. Open het venster van je externe harde schijf in een nieuw tabblad of een nieuw venster van de bestandsverkenner.

6. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het venster van je externe harde schijf en selecteer “Plakken” in het contextmenu.

Hierdoor worden de geselecteerde bestanden gekopieerd van je computer naar de externe harde schijf.

Foto’s verplaatsen naar het archief in Google Foto’s

Als je bepaalde foto’s wilt verplaatsen naar het archief in Google Foto’s, volg dan deze stappen:

1. Open de Google Foto’s-app op je apparaat of ga naar de website photos.google.com op je computer.

2. Zoek en selecteer de foto(‘s) die je wilt verplaatsen naar het archief. Dit kan worden gedaan door de foto’s aan te vinken of door de Shift-toets ingedrukt te houden en de foto’s een voor een te selecteren.

3. Tik of klik op het pictogram met de drie stipjes in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Tik of klik op “Verplaatsen naar archief”. De geselecteerde foto(‘s) worden verplaatst naar het archief.

Merk op dat foto’s in het archief nog steeds toegankelijk zijn, maar ze worden niet weergegeven in je hoofdcollectie van Google Foto’s.

Tips voor online werken met Google Foto’s op je pc

Hier zijn enkele handige tips om efficiënter te werken met Google Foto’s op je pc:

1. Alle foto’s selecteren: Om alle foto’s in je Google Foto’s-bibliotheek te selecteren, houd je de Shift-toets ingedrukt en klik je op de eerste en laatste foto. Op deze manier kun je gemakkelijk meerdere foto’s tegelijk verplaatsen, downloaden of delen.

2. Hoe alle foto’s van Google Foto’s downloaden: Volg de eerder genoemde stappen om je Google Foto’s-bibliotheek te downloaden naar je computer. Dit zorgt ervoor dat al je foto’s veilig zijn opgeslagen, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

3. Google Foto’s alles selecteren op pc: Met behulp van de eerder genoemde stappen kun je gemakkelijk alle foto’s in je Google Foto’s-bibliotheek selecteren en de gewenste actie uitvoeren, zoals downloaden of verplaatsen.

4. Google Foto’s

Categories: Aggregeren 52 Google Foto’S Opslaan Op Externe Harde Schijf

How To Download Google Photos To External Hard Drive | Complete Tutorial Step by Step
How To Download Google Photos To External Hard Drive | Complete Tutorial Step by Step

Tik op je apparaat op de melding ‘Dit apparaat wordt opgeladen via USB’. Selecteer onder ‘USB gebruiken voor’ de optie Bestandsoverdracht. Er wordt een venster van Android File Transfer geopend op de computer. Hierin kun je bestanden verslepen.

Je foto’s of video’s downloaden
 1. Ga op je computer naar photos.google.com.
 2. Selecteer een foto of video.
 3. Klik op Meer. Downloaden.
Download zo een compleet album dat in Google Foto’s staat:
 1. Ga naar Google Foto’s en log zo nodig in.
 2. Klik links onder ‘Bibliotheek’ op Albums.
 3. Klik op een album om het te openen.
 4. Klik rechtsboven op het pictogram van de drie verticale puntjes.
 5. Klik op Alles downloaden.
Foto’s op de computer zetten met Windows Verkenner
 1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer. …
 2. Klik op het venster dat verschijnt. …
 3. Map en bestanden weergeven in Verkenner. …
 4. Foto’s selecteren. …
 5. Geselecteerde foto’s kopieëren. …
 6. Naar de nieuwe opslaglocatie. …
 7. Nieuwe map aanmaken. …
 8. Foto’s plakken in de nieuwe map.

Hoe Alle Foto’S Van Google Foto’S Downloaden?

Hoe kun je alle foto’s van Google Foto’s downloaden? Volg de onderstaande stappen om een volledig album te downloaden dat zich in Google Foto’s bevindt:
1. Ga naar Google Foto’s en log indien nodig in.
2. Klik in de linkerbenedenhoek op ‘Bibliotheek’ en selecteer ‘Albums’.
3. Kies het gewenste album om het te openen.
4. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram van de drie verticale puntjes.
5. Selecteer ‘Alles downloaden’ uit de lijst met opties.
6. De foto’s in het album worden nu gedownload naar je apparaat.

Deze stappen kunnen worden gevolgd om een compleet album te downloaden van Google Foto’s. Het is belangrijk op te merken dat de datum van deze instructies 2 augustus 2023 is.

Hoe Zet Je Foto’S Over Naar Harde Schijf?

Hoe kun je foto’s overzetten naar een harde schijf?

Om foto’s over te zetten naar een harde schijf op een computer met Windows Verkenner, volg je de volgende stappen:

1. Verbind het geheugenkaartje met de computer.
2. Klik op het venster dat verschijnt wanneer je de geheugenkaartkaartje verbindt.
3. Open Windows Verkenner om de map en bestanden weer te geven.
4. Selecteer de foto’s die je wilt kopieëren.
5. Kopieer de geselecteerde foto’s.
6. Navigeer naar de nieuwe opslaglocatie op de harde schijf.
7. Maak een nieuwe map aan op de harde schijf.
8. Plak de gekopieerde foto’s in de nieuwe map.

Hoe Zet Je Foto’S Van Je Telefoon Op Een Externe Harde Schijf?

Om foto’s van je telefoon op een externe harde schijf te zetten, moet je een paar stappen volgen. Allereerst tik je op je telefoon op de melding ‘Dit apparaat wordt opgeladen via USB’. Vervolgens selecteer je onder ‘USB gebruiken voor’ de optie Bestandsoverdracht. Zodra je dit hebt gedaan, wordt er een venster van Android File Transfer geopend op de computer. In dit venster kun je bestanden verslepen van je telefoon naar de externe harde schijf. Op deze manier kun je gemakkelijk je foto’s van je telefoon naar de externe harde schijf overzetten.

Hoe Verplaats Ik Google Foto’S?

Hoe verplaats ik foto’s naar het archief in Google Foto’s? Om foto’s naar het archief te verplaatsen, volg je deze stappen: Open de Google Foto’s-app op je Android-telefoon of -tablet en log in op je Google-account. Selecteer de foto die je wilt verplaatsen. Tik op het menu Meer en kies de optie “Verplaatsen naar archief”. Optioneel: Als je foto’s wilt vinden die je hebt gearchiveerd vanuit de weergave “Foto’s”, tik dan in de Google Foto’s-app onderaan op de optie “Bibliotheek”.

Delen 34 google foto’s opslaan op externe harde schijf

Hoe Verplaats Ik Zelf Foto'S Van Google Drive Naar Google Foto'S?
Hoe Verplaats Ik Zelf Foto’S Van Google Drive Naar Google Foto’S?
Google Foto'S: Foto'S Opslaan - Youtube
Google Foto’S: Foto’S Opslaan – Youtube
Snel Foto'S Exporteren Uit Foto'S Voor Mac Applicatie - Appletips
Snel Foto’S Exporteren Uit Foto’S Voor Mac Applicatie – Appletips
Google Foto'S Overzetten Naar Een Ander Account [Stapsgewijze Handleiding] - Easeus
Google Foto’S Overzetten Naar Een Ander Account [Stapsgewijze Handleiding] – Easeus
Mac Fotobibliotheek Verplaatsen Naar Externe Harde Schijf - Appletips
Mac Fotobibliotheek Verplaatsen Naar Externe Harde Schijf – Appletips

See more here: bfyhealth.com

Learn more about the topic google foto’s opslaan op externe harde schijf.

See more: https://bfyhealth.com/nucheckt

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *